Selecteer een pagina

Bloemwerk

Laat uw creativiteit los of geef ons de vrijheid om voor u iets bijzonders te maken waarin uw persoonlijke wens natuurlijk voorop staat. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn, omdat alle bloemen per stuk kunnen worden gekocht! Geniet elk seizoen weer van een nieuw uitgebreid assortiment! Maak de dag mooier met een vrolijk boeket bloemen op tafel, verras de liefde van uw leven of betuig uw respect uit medeleven bij verdrietige gebeurtenissen. Wij luisteren naar uw wensen en geven graag advies. Bij Bloemsierkunst de Vier Jaargetijden kunt u bloemen bestellen voor iedere situatie, denk hierbij onder andere aan bloemen voor, Valentijnsdag en moederdag. maar ook bloemen voor een uitvaart, uw bruidsboeket en verjaardagsboeketten.

Thuis of op werk

Naast boeketten en planten voor thuis of als cadeau hebben we ook uitgebreide opties voor de zakelijke markt. We kunnen voor speciale gelegenheden u bijvoorbeeld helpen uw collega’s of werknemers te verassen met een prachtig boeket, maar we kunnen u ook helpen om de interieur van uw bedrijf om te toveren tot een bijzondere werkomgeving. Het is mogelijk om bij ons een abonnement af te sluiten voor uzelf, als cadeau of zakelijk. U geeft aan voor welke periode en de frequentie het boeket zal worden geleverd. Wij zorgen dat het dan bij u thuis wordt bezorgd in een wissel vaas. Zo geniet u elke keer weer van onze bloemen!

Bruidswerk

Op een van de mooiste dagen van uw leven, uw trouwdag, gaat het om u en uw wensen. De bruiloft is een dag die altijd bij zal blijven en de setting van uw bruiloft is daar essentieel voor. Niet alleen wat kleding en locatie betreft, maar ook de bloemen horen in het plaatje dat bij uw beleving past. Bloemsierkunst de Vier Jaargetijden helpt u graag mee om u een onvergetelijke dag te verzorgen! Ongeacht het seizoen of de locatie kunnen wij een sprookjesachtige omgeving voor u creëren vol rijke kleuren en geuren.

Wij geven u graag persoonlijk advies over het bruidsboeket, de corsages en alle overige bloemstukken en versieringen die u nodig mocht hebben. Van bloemstukken voor op de auto tot arrangementen om de locatie aan te kleden, wij verzorgen het graag voor u. Samen met u zoeken wij naar de juiste combinaties van kleuren, geuren en vormen om de perfecte sfeer te scheppen.

Wilt u ook een bruiloft om nooit meer te vergeten? Hier vindt u enkele voorbeelden om ideeën op te doen. Of neem even contact met ons op voor uitgebreid persoonlijk advies.

Rouwwerk

Afscheid nemen is altijd moeilijk. Bij het verlies van een dierbare worden we overspoeld met allerlei sterke emoties en kan het lastig zijn om ons goed uit te drukken. Met bloemen kunt u uw gevoelens op een respectvolle manier duidelijk maken wanneer woorden ontoereikend zijn. Bloemen kunnen een uitdrukking geven als blijk van liefde, uit waardering en respect. Ze kunnen troost bieden aan nabestaanden.

Wij nemen graag de tijd om samen met u een bloemstuk of rouwboeket samen te stellen waarin deze emoties tot hun recht komen. Ook vinden wij het belangrijk dat het karakter van de overledene in de bloemen vertegenwoordigd wordt. We gaan graag samen met u in gesprek om een rouwkrans of rouwboeket samen te stellen dat precies de juiste gevoelens voor u weet uit te spreken.

Ook uw bloemen voor rouwwerk bezorgen wij in Krimpen aan den IJssel en omstreken.

Kies voor een abonnement!

Hoe goed u ze ook verzorgt, uiteindelijk vergaan alle bloemen. Wilt u desondanks altijd blijven genieten van een huis of werkomgeving vol prachtige bloemen? Of wilt u dit iemand kado doen? Neem dan een abonnement bij Bloemsierkunst de Vier Jaargetijden. Zo kunt u altijd genieten van een vers boeket, op afspraak geleverd. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van wisselvazen.

Wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

abonnement